- De ingenieurs van het Noorden - 

Google sterren review

Over ons

Oosterhoff

Oosterhoff (voorheen Oosterhoff Group en daarvoor ABT Holding) bestaat uit diverse werkmaatschappijen met een lange traditie in de bouwwereld.

Consultants & engineers

abtWassenaar is onderdeel van Oosterhoff

Oosterhoff (tot voor kort Oosterhoff Group en daarvoor ABT Holding) bestaat uit een aantal werkmaatschappijen met een lange traditie in de bouwwereld. Tot eind 2015 bestond er een partnerstructuur waarbij het eigendom in het bezit was van een kleine groep personen die allen werkzaam waren binnen de werkmaatschappij ABT. Er was geen duidelijke scheiding tussen eigendom en bestuur.

In 2016 is een nieuwe toekomstbestendige structuur voor Oosterhoff ingericht met een duidelijke scheiding tussen eigendom en bestuur. De basis voor het eigendom is verbreed. De partnergroep is uitgebreid met een aantal nieuwe partners en deze groep bestaat nu uit een brede vertegenwoordiging uit de verschillende werkmaatschappijen. Deze groep bezit tevens de meerderheid van het eigendom. Daarnaast is een nieuwe groep ingericht, de associate partners. Aan alle medewerkers van Oosterhoff wordt de mogelijkheid geboden om deel te nemen aan de participatieregeling.

De nieuwe organisatie moet meer opleveren dan financieel gewin voor de certificaathouders. Dit moet door bundeling van het totale potentieel een bijdrage leveren aan het oplossen van maatschappelijk relevante vraagstukken.
We zijn ervan overtuigd dat we –alle werkmaatschappijen met alle medewerkers – in staat zijn om elkaar te versterken zodat het geheel meer is dan de som der delen.

Autoriteit op ons vakgebied

Door continu te investeren in onze kennis en kunde worden wij gezien als een autoriteit op ons vakgebied. Deskundigheid en creativiteit zijn nodig om steeds weer de grenzen te kunnen verkennen van het haalbare en maakbare.

Integrale projectbenadering

Een integrale projectbenadering leidt tot minder raakvlakmanagement, minder verspilling en meer klantwaarde. Deze aanpak is leidend bij de bedrijven van Oosterhoff.

Ondernemerschap met bezieling

Ondernemerschap wordt breed uitgedragen en is in alle lagen van de organisaties verankerd. Door de zeer platte organisatiestructuur is het mogelijk om verantwoordelijkheden heel laag in de organisatie neer te leggen.

Toekomstverwachting

Oosterhoff streeft naar autonome groei, waarbij kwaliteit altijd boven kwantiteit staat. Deze overtuiging versterkt onze marktpositie in de snel veranderende bouwwereld.

ABT
Velp/Delft
www.abt.eu
ABT België
IBD
Düsseldorf
www.ibd-gmbh.de
abtWassenaar
bbn adviseurs
Houten/Rotterdam/Amsterdam
www.bbn.nl
Adviesbureau Lüning
Meelis & Partners

 

Galleo

Galleo is de wereldwijde intelligence-hub van de bouwsector. Een platform dat inzicht geeft in bestaande gegevens over voltooide projecten, zodat elk bouwbedrijf een beter intern begrip en verbeterde externe afstemming kan bereiken. Door deze twee factoren bij elkaar te brengen, onthult Galleo de inzichten die iedereen nodig heeft om voorstellen efficiënter te maken, succesvolle projecten te leveren en sterkere businesscases te bouwen. 

Waarom Oosterhoff?

Oosterhoff wil een kwalitatieve bijdrage leveren aan de gebouwde omgeving. Door continu te investeren in onze kennis en kunde worden wij gezien als een autoriteit op ons vakgebied. Deskundigheid en creativiteit zijn nodig om steeds weer de grenzen te kunnen verkennen van het haalbare en maakbare.

Minder verspilling, meer klantwaarde

Een integrale projectbenadering leidt tot minder raakvlakmanagement, minder verspilling en meer klantwaarde. Deze aanpak is leidend bij de bedrijven van Oosterhoff.

Toekomstverwachting Oosterhoff

Oosterhoff streeft naar autonome groei, waarbij kwaliteit altijd boven kwantiteit staat. Deze overtuiging versterkt onze marktpositie in de snel veranderende bouwwereld.

Oosterhoff is de moedermaatschappij van ingenieursbureau abtWassenaar, ingenieursbureau ABT, bbn adviseurs, adviesbureau Lüning, ABT-Duitsland, Meelis & Partners, Quake, Huygen en Van der Laar. De verschillende bedrijven binnen Oosterhoff hebben als doel om een kwalitatieve bijdrage te leveren aan de gebouwde omgeving, ieder op hun eigen vlak.

Per 31 maart is de jongste telg tot onze Oosterhoff familie toegetreden. Welkom Adviesbureau Van de Laar!

Logo Ingenieursbureau abtWassenaar in Groningen

Boumaboulevard 680
9723 ZT  Groningen
Postbus 5176
9700 GD Groningen

Aanvullende informatie
abtWassenaar B.V.
BTW: NL006157270B01
KVK: 02037102

Contactgegevens


Ingenieursbureau abtWassenaar
- Inventief met techniek - 

(Je vindt ons tegenover Alfacollege en Jumbo Euroborg)

Nieuwsbrief


GPR 4.4. Gebouw Expert in huis

GPR 4.4. Gebouw Expert

LEED AP <BR>BD + C

LEED AP
BD + C

BREEAM NL DGBC

BREEAM NL DGBC

Kiwa gecertifieerd

Kiwa gecertifieerd

  • Lorem ipsum dolor sit amet.
  • Lorem ipsum dolor sit amet.
  • Lorem ipsum dolor sit amet.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.