- De ingenieurs van het Noorden - 

Google sterren review

Duurzaamheid

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

De medewerkers van abtWassenaar dragen graag een steentje bij aan duurzaamheid in de breedste zin van het woord. Of het nu gaat om vernieuwend hergebruik van materialen of om een bijdrage leveren aan de bewustwording van jonge kinderen door kennisoverdracht...

Inventief met techniek

Sponsoring Timmerdorp Groningen

Het idee van een Timmerdorp lijkt simpel: hout, spijkers en een boel kinderen. Maar het is veel meer.
 
  • Timmerdorp inspireert kinderen hun creativiteit te gebruiken, nieuwsgierig te zijn en het avontuur op te zoeken.
  • Timmerdorp stimuleert kinderen samen te werken en lekker buiten te spelen. Om zelf aan de slag te gaan en te bouwen, en zo zelfvertrouwen te kweken.
  • Timmerdorp leert kinderen zich te ontwikkelen en nieuwe wegen in te slaan en anders om te gaan met hun omgeving en beschikbare materialen
  • Timmerdorp maakt kinderen bewust van hun rol in het vormen van de samenleving.
  • Timmerdorp brengt bijeen en laat kinderen hun kennis, vakmanschap, creativiteit en techniek delen.
 

Inzicht krijgen in constructieve en ruimtelijke vraagstukken. Ruimtelijk inzicht en verstand van techniek zijn belangrijke vaardigheden in de maatschappij.

Passie van professionals. Onder de begeleiders zijn elk jaar zeer uiteenlopende mensen zoals bouw- en techniek- andere professionals, die de passie voor hun vak aan kinderen doorgeven.

Leren met gereedschap om te gaan en met eigen handen dingen te bouwen. Dit is goed voor zelfvertrouwen en zelfredzaamheid, nu en later.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

abtWassenaar wil een partner in duurzaamheid zijn! We willen ook graag een steentje bijdragen waar het gaat om de bewustwording van de hedendaagse jeugd. We geven regelmatig les aan groepen schoolkinderen (basisschool) om hen e.e.a. bij te brengen op het gebied van...

abtWassenaar geeft ook les aan jonge constructeurs in spe

Een voorbeeld van een MVO project is bijvoorbeeld het nieuwe Kindcentrum Wolfsbos dat ruimte moet gaan bieden aan 2 basisscholen en een peuterspeelzaal. Een ander voorbeeld van MVO projecten is Energy Academy Europe in Groningen.
Ook op andere gebieden draagt abtWassenaar graag haar steentje bij aan duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. We maken gebruik van elektrische fietsen en ook de auto's van abtWassenaar zijn elektrisch.

Educatie

Er wordt regelmatig les gegeven aan schoolkinderen. De kinderen krijgen onderricht en opdrachten om het geleerde ook daadwerkelijk toe te passen. Dit kan variëren van het bedenken van een MVO plan tot het uitwerken van een bouwtechnische tekening..

Brandweer

Brandveiligheid staat bij abtWassenaar hoog in het vaandel. Er worden regelmatig cursussen gegeven aan de Brandweer. Binnenkort volgt hier meer informatie over.

Afstuderen

Afstudeerprojecten bij abtWassenaar komen ook regelmatig aan de orde. abtWassenaar streeft ernaar om ook op dit gebied een steentje bij te dragen.

Stages

Stageplaatsen bij abtWassenaar bieden de mogelijkheid om in relatief korte tijd veel vakkennis en ervaring op te doen binnen de verschillende disciplines. We hebben plaats voor HBO'ers  en WO'ers.  Niet geheel onbelangrijk; veel stages eindigen in een baan bij abtWassenaar! Op zoek naar een stageplek? Lees meer over Werken bij abtWassenaar of neem direct Contact op.

3 generaties 'Van Oost' bij Timmerdorp Groningen

Bouw en techniek van klein tot groot. Het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Adviseur en oud directeur ing. Geert van Oost (RC) met dochter en kleindochters in beeld bij Timmerdorp Groningen.

Logo Ingenieursbureau abtWassenaar in Groningen

Boumaboulevard 680
9723 ZT  Groningen
Postbus 5176
9700 GD Groningen

Aanvullende informatie
abtWassenaar B.V.
BTW: NL006157270B01
KVK: 02037102

Contactgegevens


Ingenieursbureau abtWassenaar
- Inventief met techniek - 

(Je vindt ons tegenover Alfacollege en Jumbo Euroborg)

Nieuwsbrief


GPR 4.4. Gebouw Expert in huis

GPR 4.4. Gebouw Expert

LEED AP <BR>BD + C

LEED AP
BD + C

BREEAM NL DGBC

BREEAM NL DGBC

Kiwa gecertifieerd

Kiwa gecertifieerd

  • Lorem ipsum dolor sit amet.
  • Lorem ipsum dolor sit amet.
  • Lorem ipsum dolor sit amet.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.