Duurzaamheid

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

De medewerkers van abtWassenaar dragen graag een steentje bij aan duurzaamheid in de breedste zin van het woord. Of het nu gaat om vernieuwend hergebruik van materialen of om een bijdrage leveren aan de bewustwording van jonge kinderen door kennisoverdracht...

Inventief met techniek

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

abtWassenaar wil een partner in duurzaamheid zijn! We willen ook graag een steentje bijdragen waar het gaat om de bewustwording van de hedendaagse jeugd. We geven regelmatig les aan groepen schoolkinderen (basisschool) om hen e.e.a. bij te brengen op het gebied van...

abtWassenaar geeft ook les aan jonge constructeurs in spe

Een voorbeeld van een MVO project is bijvoorbeeld het nieuwe Kindcentrum Wolfsbos dat ruimte moet gaan bieden aan 2 basisscholen en een peuterspeelzaal. Een ander voorbeeld van MVO projecten is Energy Academy Europe in Groningen.
Ook op andere gebieden draagt abtWassenaar graag haar steentje bij aan duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. We maken gebruik van elektrische fietsen en ook de auto's van abtWassenaar zijn elektrisch.

Educatie

Er wordt regelmatig les gegeven aan schoolkinderen. De kinderen krijgen onderricht en opdrachten om het geleerde ook daadwerkelijk toe te passen. Dit kan variëren van het bedenken van een MVO plan tot het uitwerken van een bouwtechnische tekening..

Brandweer

Brandveiligheid staat bij abtWassenaar hoog in het vaandel. Er worden regelmatig cursussen gegeven aan de Brandweer. Binnenkort volgt hier meer informatie over.

Afstuderen

Afstudeerprojecten bij abtWassenaar komen ook regelmatig aan de orde. abtWassenaar streeft ernaar om ook op dit gebied een steentje bij te dragen.

Stages

Stageplaatsen bij abtWassenaar bieden de mogelijkheid om in relatief korte tijd veel vakkennis en ervaring op te doen binnen de verschillende disciplines. We hebben plaats voor HBO'ers  en WO'ers.  Niet geheel onbelangrijk; veel stages eindigen in een baan bij abtWassenaar! Op zoek naar een stageplek? Lees meer over Werken bij abtWassenaar of neem direct Contact op.

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en belangrijke gebeurtenissen

-inventief met techniek-

Contactgegevens


Rummerinkhof 6
9751 SL Haren

Telefoon: +31 (0)50 534 7345
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Social


  • Lorem ipsum dolor sit amet.
  • Lorem ipsum dolor sit amet.
  • Lorem ipsum dolor sit amet.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.