- De ingenieurs van het Noorden - 

Google sterren review

Over ons

Galleo

Je horizon verbreden begint bij het uitbreiden van je netwerk.

Vind de expertise die uw bouw project nodig heeft. Galleo is de wereldwijde intelligence-hub van de bouwsector die intern begrip en externe afstemming optimaliseert en bij elkaar brengt. 

Projecten database

Galleo

Wereldwijde toegang tot lokale deskundigen


Galleo is de wereldwijde intelligence-hub van de bouwsector. Een platform dat inzicht geeft in bestaande gegevens over voltooide projecten, zodat elk bouwbedrijf een beter intern begrip en verbeterde externe afstemming kan bereiken. Door deze twee factoren bij elkaar te brengen, onthult Galleo de inzichten die iedereen nodig heeft om voorstellen efficiënter te maken, succesvolle projecten te leveren en sterkere businesscases te bouwen.

Intern stelt Galleo elk bouwbedrijf in staat zijn sterke punten te identificeren en gegevensinzichten te gebruiken voor een beter begrip van elk project. Gewoon door bedrijfsgegevens te analyseren die zijn ingevoerd in een privé online ruimte. Galleo verhoogt zelfs de verkoopefficiëntie door met een druk op de knop aanbestedingsdocumenten te genereren!

Extern faciliteert Galleo de samenwerking tussen bedrijven door te laten zien wie wat heeft gedaan, zodat iedereen zijn perfecte partners kan vinden voor toekomstige projecten. We creëren waarde voor hen allemaal door de ingevoerde gegevens aan elkaar te koppelen in een geavanceerde zoek- en presentatie-oplossing.

Vind de juiste projecten

Galleo analyseert uw ervaring en expertise en brengt daarmee uw sterke punten in beeld. Door uw sterke punten te kennen en uw focus te vinden, kunt u sterkere businesscases bouwen met de projecten die uw bedrijf verdient.

Vergroot uw zichtbaarheid met Galleo

Galleo brengt de mogelijkheden en prestaties van uw bedrijf onder de aandacht door deze zichtbaar te maken voor potentiële partners over de hele wereld. De georganiseerde, doorzoekbare presentatie binnen Galleo geeft u, uw collega's en uw klanten een duidelijk overzicht van uw expertise en mogelijkheden.

Gebruiksvriendelijk en doeltreffend

Voer eenvoudig uw gegevens in de beveiligde online tool in voor het verzamelen van interne informatie en het automatisch genereren van aanbestedingsdocumenten. Kijk hoe Galleo, externe waarde verbindt met uw interne gegevens.

Plaats uw bedrijfsprofiel en voltooide projecten en bouw uw reputatie op door anonieme beoordelingen en aanbevelingen te ontvangen van degenen met wie u hebt gewerkt.

Logo Ingenieursbureau abtWassenaar in Groningen

Boumaboulevard 680
9723 ZT  Groningen
Postbus 5176
9700 GD Groningen

Aanvullende informatie
abtWassenaar B.V.
BTW: NL006157270B01
KVK: 02037102

Contactgegevens


Ingenieursbureau abtWassenaar
- Inventief met techniek - 

(Je vindt ons tegenover Alfacollege en Jumbo Euroborg)

Nieuwsbrief


GPR 4.4. Gebouw Expert in huis

GPR 4.4. Gebouw Expert

LEED AP <BR>BD + C

LEED AP
BD + C

BREEAM NL DGBC

BREEAM NL DGBC

Kiwa gecertifieerd

Kiwa gecertifieerd

  • Lorem ipsum dolor sit amet.
  • Lorem ipsum dolor sit amet.
  • Lorem ipsum dolor sit amet.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.