Zone.college in the spotlight

En opnieuw staat het Zone.college in de spotlight! Naast een mooie publicatie in Bouw en Uitvoering - APR Media Groep BV nu ook een publicatie in Issuu over het Zone.college. Ontdek wat onze collega Martijn Pestman en projectpartners te vertellen hebben over dit opvallende project (meer publicaties te vinden onder Media). De scholieren namen overigens in januari het gebouw in gebruik en hebben er amper twee maanden van mogen genieten.. hopelijk kunnen ook zij binnenkort weer naar school!

Aan het woord in BU zijn: Leonie Meuwszen René Vijn Erwin Alders Casper Meinders Bram Schats AOC Oost BINX Smartility draaijer+partners en natuurlijk onze eigen collega Martijn Pestman.

Een fragment uit het artikel in Bouw en Uitvoering

Een nieuwbouwproject voor een vmbo-school in Doetinchem, budget 19 miljoen, dat klinkt op het eerste gehoor niet heel erg spectaculair. De ‘artist impression’ wekt al wat meer interesse, als je ziet hoe het gebouw voor ‘groen’ onderwijs, gericht op werken in en met de natuur, er uit moet gaan zien. Het wordt steeds boeiender als teksten langs komen als ‘de slimste onderwijsomgeving van Nederland’, ‘DBMO-contract met energie-volumegarantie’, ‘BAAS, Building As A Service’ en ‘data driven operations en prestatieborging’. Hier is toch iets bijzonders en leerzaams aan de hand. Met betrokkenen op locatie komt een en ander boven tafel.
Lees het hele artikel

 

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en belangrijke gebeurtenissen

GPR 4.4. Gebouw Expert in huis
GPR 4.4. Gebouw Expert
Leed AP BD + C
Leed AP BD + C
Leed AP BD + C
BREEAM NL DGBC - Expert Nieuwbouw
BREEAM NL DGBC - Expert Nieuwbouw
BREEAM NL DGBC - Expert Nieuwbouw
KIWA gecertificeerd
KIWA gecertificeerd

Contactgegevens


abtWassenaar
Inventief met techniek

Telefoon: +31 (0)50 534 7345
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website: www.abtwassenaar.nl

Rummerinkhof 6
9751 SL Haren

Social


  • Lorem ipsum dolor sit amet.
  • Lorem ipsum dolor sit amet.
  • Lorem ipsum dolor sit amet.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.