- De ingenieurs van het Noorden - 

Google sterren review

Zone.college in the spotlight

13 mei 2020

En opnieuw staat het Zone.college in de spotlight! Naast een mooie publicatie in Bouw en Uitvoering - APR Media Groep BV nu ook een publicatie in Issuu over het Zone.college. Ontdek wat onze collega Martijn Pestman en projectpartners te vertellen hebben over dit opvallende project (meer publicaties te vinden onder Media). De scholieren namen overigens in januari het gebouw in gebruik en hebben er amper twee maanden van mogen genieten.. hopelijk kunnen ook zij binnenkort weer naar school!

Aan het woord in BU zijn: Leonie Meuwszen René Vijn Erwin Alders Casper Meinders Bram Schats AOC Oost BINX Smartility draaijer+partners en natuurlijk onze eigen collega Martijn Pestman.

Een fragment uit het artikel in Bouw en Uitvoering

Een nieuwbouwproject voor een vmbo-school in Doetinchem, budget 19 miljoen, dat klinkt op het eerste gehoor niet heel erg spectaculair. De ‘artist impression’ wekt al wat meer interesse, als je ziet hoe het gebouw voor ‘groen’ onderwijs, gericht op werken in en met de natuur, er uit moet gaan zien. Het wordt steeds boeiender als teksten langs komen als ‘de slimste onderwijsomgeving van Nederland’, ‘DBMO-contract met energie-volumegarantie’, ‘BAAS, Building As A Service’ en ‘data driven operations en prestatieborging’. Hier is toch iets bijzonders en leerzaams aan de hand. Met betrokkenen op locatie komt een en ander boven tafel.
Lees het hele artikel

 

Logo Ingenieursbureau abtWassenaar in Groningen

Boumaboulevard 680
9723 ZT  Groningen
Postbus 5176
9700 GD Groningen

Aanvullende informatie
abtWassenaar B.V.
BTW: NL006157270B01
KVK: 02037102

Contactgegevens


Ingenieursbureau abtWassenaar
- Inventief met techniek - 

(Je vindt ons tegenover Alfacollege en Jumbo Euroborg)

Nieuwsbrief


GPR 4.4. Gebouw Expert in huis

GPR 4.4. Gebouw Expert

LEED AP <BR>BD + C

LEED AP
BD + C

BREEAM NL DGBC

BREEAM NL DGBC

Kiwa gecertifieerd

Kiwa gecertifieerd

  • Lorem ipsum dolor sit amet.
  • Lorem ipsum dolor sit amet.
  • Lorem ipsum dolor sit amet.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.