- De ingenieurs van het Noorden - 

Google sterren review

LocHal 'Beste gebouw van het jaar'?

20 maart 2019

F A N T A S T I S C H ! DE LOCHAL IS BNA GENOMINEERD voor de publieksprijs "het beste gebouw van het jaar!" We zijn super trots.

Eerder ontving de LocHal al prachtige recensies zoals: “De […] LocHal Tilburg biedt een geweldige sfeer en talloze gebruiksmogelijkheden” aldus de Volkskrantin een 5-sterren recensie. NRC Media gaf dezelfde score en sprak zelfs over “het Centre Pompidou van Tilburg”.

In opdracht van BINX Smartilityverzorgde abtWassenaarde engineering voor de transformatie van de hashtag#LocHal op het gebied van bouwfysica, brandveiligheid en akoestiek (Martijn Pestman, Ronald Van der Bij, Yvo Pol en Robert van Dijk). In samenwerking met BINX Smartility en VDNDP bouwingenieurs is hard gewerkt aan de werkplaats van de 21e eeuw. Het gebouw kreeg in de eerste maand al meer dan 100.000 bezoekers!

De LocHal is het nieuwe kloppende hart van de Spoorzone Tilburg. De Gemeente Tilburg kocht het gebouw als onderdeel van de herontwikkeling van het gebied. De LocHal is een publieke plek geworden met hashtag#verbinding als sleutelwoord: tussen stad en gebouw, tussen verschillende mensen, tussen functies en tussen heden, verleden en toekomst. hashtag#gebouwdgeluk hashtag#gvhj hashtag#tilburg

Stemmen of meer weten?
https://bit.ly/2CvveJm 
(Beeld: Stijn Bollaert)

Logo Ingenieursbureau abtWassenaar in Groningen

Boumaboulevard 680
9723 ZT  Groningen
Postbus 5176
9700 GD Groningen

Aanvullende informatie
abtWassenaar B.V.
BTW: NL006157270B01
KVK: 02037102

Contactgegevens


Ingenieursbureau abtWassenaar
- Inventief met techniek - 

(Je vindt ons tegenover Alfacollege en Jumbo Euroborg)

Nieuwsbrief


GPR 4.4. Gebouw Expert in huis

GPR 4.4. Gebouw Expert

LEED AP <BR>BD + C

LEED AP
BD + C

BREEAM NL DGBC

BREEAM NL DGBC

Kiwa gecertifieerd

Kiwa gecertifieerd

  • Lorem ipsum dolor sit amet.
  • Lorem ipsum dolor sit amet.
  • Lorem ipsum dolor sit amet.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.