LocHal 'Beste gebouw van het jaar'?

F A N T A S T I S C H ! DE LOCHAL IS BNA GENOMINEERD voor de publieksprijs "het beste gebouw van het jaar!" We zijn super trots.

Eerder ontving de LocHal al prachtige recensies zoals: “De […] LocHal Tilburg biedt een geweldige sfeer en talloze gebruiksmogelijkheden” aldus de Volkskrantin een 5-sterren recensie. NRC Media gaf dezelfde score en sprak zelfs over “het Centre Pompidou van Tilburg”.

In opdracht van BINX Smartilityverzorgde abtWassenaarde engineering voor de transformatie van de hashtag#LocHal op het gebied van bouwfysica, brandveiligheid en akoestiek (Martijn Pestman, Ronald Van der Bij, Yvo Pol en Robert van Dijk). In samenwerking met BINX Smartility en VDNDP bouwingenieurs is hard gewerkt aan de werkplaats van de 21e eeuw. Het gebouw kreeg in de eerste maand al meer dan 100.000 bezoekers!

De LocHal is het nieuwe kloppende hart van de Spoorzone Tilburg. De Gemeente Tilburg kocht het gebouw als onderdeel van de herontwikkeling van het gebied. De LocHal is een publieke plek geworden met hashtag#verbinding als sleutelwoord: tussen stad en gebouw, tussen verschillende mensen, tussen functies en tussen heden, verleden en toekomst. hashtag#gebouwdgeluk hashtag#gvhj hashtag#tilburg

Stemmen of meer weten?
https://bit.ly/2CvveJm 
(Beeld: Stijn Bollaert)

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en belangrijke gebeurtenissen

GPR 4.4. Gebouw Expert in huis
GPR 4.4. Gebouw Expert
Leed AP BD + C
Leed AP BD + C
Leed AP BD + C
BREEAM NL DGBC - Expert Nieuwbouw
BREEAM NL DGBC - Expert Nieuwbouw
BREEAM NL DGBC - Expert Nieuwbouw
KIWA gecertificeerd
KIWA gecertificeerd

Contactgegevens


abtWassenaar
Inventief met techniek

Telefoon: +31 (0)50 534 7345
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website: www.abtwassenaar.nl

Rummerinkhof 6
9751 SL Haren

Social


  • Lorem ipsum dolor sit amet.
  • Lorem ipsum dolor sit amet.
  • Lorem ipsum dolor sit amet.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.