- De ingenieurs van het Noorden - 

Google sterren review

Orry met pensioen

20 april 2022

O r r y m e t  p e n s i o e n
We hebben tijdens een bedrijfsuitje afscheid genomen van onze collega Orry. Vorige week had de directie van abtWassenaar (Vincent Martijn en Peter Luyendijk) het voorrecht om koffie te drinken bij Orry thuis in een mooi Drents dorp. Voor hen een goede gelegenheid om Orry eens te polsen. “Ja, Orry kwam graag op het uitje, en ja jullie mogen er ook even kort aandacht aan geven, maar houdt het klein”. Dat was de boodschap. Dus daar houden we ons aan.

H i s t o r i e
1 juli 1972 trad Orry in dienst. Nu bijna 50 jaar later is Orry met pensioen.
Orry begon als trainee. Een tijdje bij Grabowsky en Poort in Den Haag en later nog een landmeetkundige klus in Hoorn. In de kost bij gastgezinnen. Daarna startte Orry bij Ingenieursbureau Wassenaar. Orry begon achter het tekenschot. Voor de jongeren onder ons: dat is een groot 60 inch scherm waarop je met lineaal en inktpennen op een doorzichtig kalkpapier tekende.

V e r a n d e r i n g
Eind jaren ‘80 volgde de overstap naar AutoCAD en in 2007 is Orry begonnen met Revit. Gigantische veranderingen in zijn werk, maar voor Orry altijd een kans om zich verder te ontwikkelen. Orry werkte aan het KPN gebouw bij het station, het UMCG, kantoorgebouw van Nijestee, het Martiniziekenhuis en theater De Nieuwe Kolk in Assen. Waarschijnlijk zijn er zelfs gebouwen die Orry heeft getekend,  die inmiddels ook alweer gesloopt zijn; zo lang is dat geleden.

A f b o u w e n
Vanaf 2019 is Orry gaan afbouwen om langzaam aan zijn nieuwe bestaan te kunnen wennen. Wie denkt dat er geraniums staan in de vensterbank in Tweede Exloërmond heeft het mis. Orry heeft het druk met tuinieren, fietsen, volleybal, concerten en festivals.

A f s c h e i d
En ja, hij wil geen groots afscheid, maar we konden Orry natuurlijk niet zomaar laten gaan. Daarom hebben we Orry verrast met cadeau’s die aansluiten bij zijn twee grote liefdes; Ajax en de Rolling Stones.

Orry, het ga je goed en we gaan je missen.

V a c a t u r e
Natuurlijk betekent dit afscheid ook dat er weer een plekje vrijkomt voor een modelleur bij abtWassenaar. Als je bijna 50 jaar vol maakt bij dezelfde werkgever, in alle tevredenheid, is één ding overduidelijk; het is superleuk is om bij abtWassenaar te werken!
Benieuwd of het ook wat voor jou is? Het is natuurlijk niet verplicht om 50 jaar bij ons te blijven ;-)
https://abtwassenaar.nl/vacatures

 

orry web 01

orry web 00

orry web 2

 

Logo Ingenieursbureau abtWassenaar in Groningen

Boumaboulevard 680
9723 ZT  Groningen
Postbus 5176
9700 GD Groningen

Aanvullende informatie
abtWassenaar B.V.
BTW: NL006157270B01
KVK: 02037102

Contactgegevens


Ingenieursbureau abtWassenaar
- Inventief met techniek - 

(Je vindt ons tegenover Alfacollege en Jumbo Euroborg)

Nieuwsbrief


GPR 4.4. Gebouw Expert in huis

GPR 4.4. Gebouw Expert

LEED AP <BR>BD + C

LEED AP
BD + C

BREEAM NL DGBC

BREEAM NL DGBC

Kiwa gecertifieerd

Kiwa gecertifieerd

  • Lorem ipsum dolor sit amet.
  • Lorem ipsum dolor sit amet.
  • Lorem ipsum dolor sit amet.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.