- De ingenieurs van het Noorden - 

Google sterren review

Opening De Woldring Locatie appartementencomplex

19 september 2019

Groningen is een zeer markant gebouw rijker, de Woldring Locatie aan de Friesestraatweg. Op donderdag 19 september is de Woldring locatie feestelijk geopend. Dit complex met 435 appartementen voor studenten, starters en jongeren, kan vanaf november zijn eerste bewoners verwelkomen. 

Het immense gebouw langs de westelijke ringweg, op het hoogste punt ruim vijftig meter en vijftien etages, mikt vooral op studenten en starters. Een mooie aanvulling die weer wat lucht geeft op de overspanning huizenmarkt in de stad, aldus een opgetogen wethouder Roeland van der SchaafDe Woldring Locatie telt 435 appartementen voor jongeren en vier commerciële ruimtes, met een totale oppervlakte van 28.000 m2. Het complex is door Van Wijnen en ITBB gebouwd in opdracht van Woldring United B.V..  abtWassenaar was in dit geheel verantwoordelijk voor het constructief uitwerken van de constructie van het gebouw maar ook voor de advisering, het toezicht tijdens het bouwproces.  

Projectinformatie: De Woldring Locatie 

Logo Ingenieursbureau abtWassenaar in Groningen

Boumaboulevard 680
9723 ZT  Groningen
Postbus 5176
9700 GD Groningen

Aanvullende informatie
abtWassenaar B.V.
BTW: NL006157270B01
KVK: 02037102

Contactgegevens


Ingenieursbureau abtWassenaar
- Inventief met techniek - 

(Je vindt ons tegenover Alfacollege en Jumbo Euroborg)

Nieuwsbrief


GPR 4.4. Gebouw Expert in huis

GPR 4.4. Gebouw Expert

LEED AP <BR>BD + C

LEED AP
BD + C

BREEAM NL DGBC

BREEAM NL DGBC

Kiwa gecertifieerd

Kiwa gecertifieerd

  • Lorem ipsum dolor sit amet.
  • Lorem ipsum dolor sit amet.
  • Lorem ipsum dolor sit amet.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.