- De ingenieurs van het Noorden - 

Google sterren review

Adviseurs E- & W-installaties

30 maart 2023

Wil je bijdragen aan een duurzamere wereld en een betere toekomst voor iedereen? Gaat je hart sneller kloppen als het over duurzaamheid en energie gaat? Als je klaar bent om het verschil te maken, dan is dit jouw kans! 🌍⚡ #abtWassenaar zoekt per direct fulltime adviseurs voor onze afdeling E- & W-installaties.

In jouw rol als adviseur W-Installatie Duurzaamheid en Energie, ga je in teamverband bezig met het onderzoeken en analyseren van technische vraagstukken, met betrekking tot gebouwgebonden installaties en duurzame installatie-oplossingen. Je ontwerpt gebouwgebonden installaties en duurzame installatie-oplossingen in alle fasen van het bouwproject. En je doet nog veel meer.

Als adviseur E-installaties / duurzame energiesystemen ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen, uitvoeren en aansturen van ontwerptrajecten van projecten. Je hebt een adviserende en beoordelende rol binnen de projecten. En dat is nog lang niet alles.

Samen met een team van enthousiaste en gepassioneerde collega's zul je werken aan uitdagende en afwisselende projecten die impact hebben op #duurzaamheid en #energie.

Meer weten over deze vacatures?
Bekijk alle ins en outs van deze vacatures op werkenbijabtwassenaar.nl/vacatures

Logo Ingenieursbureau abtWassenaar in Groningen

Boumaboulevard 680
9723 ZT  Groningen
Postbus 5176
9700 GD Groningen

Aanvullende informatie
abtWassenaar B.V.
BTW: NL006157270B01
KVK: 02037102

Contactgegevens


Ingenieursbureau abtWassenaar
- Inventief met techniek - 

(Je vindt ons tegenover Alfacollege en Jumbo Euroborg)

Nieuwsbrief


GPR 4.4. Gebouw Expert in huis

GPR 4.4. Gebouw Expert

LEED AP <BR>BD + C

LEED AP
BD + C

BREEAM NL DGBC

BREEAM NL DGBC

Kiwa gecertifieerd

Kiwa gecertifieerd

  • Lorem ipsum dolor sit amet.
  • Lorem ipsum dolor sit amet.
  • Lorem ipsum dolor sit amet.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.