- De ingenieurs van het Noorden - 

Google sterren review

Even voorstellen - nieuwe collega's

En we groeien nog steeds door 💪🏻💪🏻💪🏻 We zijn opnieuw heel blij met de versterking van ons team! In de afgelopen 3 maanden hebben we er maar liefst 6 nieuwe collega's bij gekregen op gebied van #installaties#bouwfysica en #brandveiligheid. Arjan Boonstra (constructief modelleur), Carmen Ramkhelawan (trainee bouwfysica en brandveiligheid) en de nieuwe collega's bij installaties; Milan van der Wal, Frank de Jager, Geert van der Heide en Robert Jager. Je plek vinden als nieuwe collega in deze tijd blijft een bijzondere gewaarwording en ook een hele uitdaging. Even live kennismaken is er niet bij. Bijna alles gebeurt online. Terugkijkend op 2020, doen we het zo gek nog niet ;-) Vandaag iets meer over het traineeship van Carmen.

Sinds half oktober draait Carmen mee als trainee bij abtWassenaar. Daarvoor heeft Carmen bij een BBN, een andere (zuster-)werkmaatschappij binnen de Oosterhoff Group gewerkt. Bij BBN werkte Carmen als projectmanager. Bij abtWassenaar werkt Carmen binnen de afdeling bouwfysica. Daarnaast is Carmen samen met medetrainees Niels Schilstra en Koen Post ook bezig met het de Oosterhoff Roadshow. Dit is een van de activiteiten die is voortgekomen uit een eerder onderzoek van trainees Charley Meyer, Willem Koenen en Tim Neeskens. Dit onderzoek en de daaruitvoortvloeiende activiteiten gaan over het versterken van de verbinding en samenwerking onderling, tussen de verschillende werkmaatschappijen binnen Oosterhoff.

Carmen heeft een technische achtergrond en heeft in 2019 haar opleiding aan de  TU in Delft afgerond. Na de TU heeft Carmen haar droomvakantie verwezenlijkt; een rondreis in Peru. Na Peru is Carmen aan de slag gegaan als Trainee binnen de Oosterhoff Group. Binnen abtWassenaar maakt Carmen sinds oktober deel uit van het bouwfysicateam. Carmen heeft vanuit haar technische achtergrond een heel breed interessegebied. Tijdens haar traineeperiode bij abtWassenaar, gaat Carmen de verschillende aspecten binnen bouwfysica verkennen om zodoende meer zicht te krijgen op waar ze zich in gaat specialiseren. We zijn heel benieuwd!

Tot zover 'Even Voorstellen'.

Benieuwd naar de rest van ons team
Houdt onze berichtgeving in de gaten op de website en op LinkedIn

Dit bericht delen? Gebruik onderstaande share buttons.

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en belangrijke gebeurtenissen

Logo Ingenieursbureau abtWassenaar in Groningen
GPR 4.4. Gebouw Expert in huis
GPR 4.4. Gebouw Expert
Leed AP BD + C
Leed AP BD + C
Leed AP BD + C
BREEAM NL DGBC - Expert Nieuwbouw
BREEAM NL DGBC - Expert Nieuwbouw
BREEAM NL DGBC - Expert Nieuwbouw
KIWA gecertificeerd
KIWA gecertificeerd

Aanvullende informatie
abtWassenaar B.V.
BTW: NL006157270B01
KVK: 02037102

Contactgegevens


Ingenieursbureau abtWassenaar
- Inventief met techniek - 

Telefoon: +31 (0)50 534 7345
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website: www.abtwassenaar.nl
Adres:
Boumaboulevard 680
9723 ZT  Groningen

Postbus 5176
9700 GD Groningen

(Je vindt ons tegenover Alfacollege en Jumbo Euroborg)

  • Lorem ipsum dolor sit amet.
  • Lorem ipsum dolor sit amet.
  • Lorem ipsum dolor sit amet.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.