- De ingenieurs van het Noorden - 

Google sterren review

Even voorstellen | Klaas van Niejenhuis

24 januari 2023

Even voorstellen 

Na zo'n 13 jaar bij DGMR gewerkt te hebben werd het tijd voor een nieuw hoofdstuk. Ik werk nu als adviseur en projectleider bouwfysica en akoestiek, bij ingenieursbureau abtWassenaar in Groningen. Nu mijn eerste werkweek ruimschoots voorbij is, kan ik wel zeggen dat ik me erg welkom voel bij abtWassenaar.   

Ik ben Klaas van Niejenhuis, en ik woon in het altijd zomers-aanvoelende Hoornsemeer, hier in de stad Groningen. Ik heb niet één specifieke hobby en interessegebied. Ik ben wat dat betreft heel divers. Meestal duik ik ergens in, absorbeer alles en verdiep me vervolgens weer in een volgend onderwerp. Maar van jongs af aan hou ik van sporten en momenteel betekent dat fietsen, voetballen, wandelen en zwemmen. Nog steeds lig ik elke week kort in het Hoornsemeer om even af te koelen.  

Mijn (werk)interesses liggen o.a. bij hoe de mens zich gedraagt en hoe dit zich verhoudt tot de ander en tot de omgeving. Ik vind het leuk om te kijken wat mensen doen, waarom ze doen wat ze doen en me daarover te verwonderen. Ook hoe gebouwen ervaren worden; Tiny-houses, micro-appartementen, eenvoudige/low-tech-installatieoplossingen, sensoren, domotica. Ik ben gefascineerd door ideeën. Ik zie vaak verbanden die ogenschijnlijk niets met elkaar te maken hebben. Hieruit haal ik mooie oplossingen voor mijn projecten. 

Op de bijgevoegde vakantiefoto zie je een mooie oude VW-camper die we afgelopen zomer gehuurd hadden om 3 weken rond te trekken door Denemarken. Dat was een erg leuke ervaring! Het was ook leuk dat we op de heenweg veel mensen tegenkwamen die seinden met hun koplampen en waarop wij vervolgens vrolijk terugzwaaiden. Totdat we bij aankomst erachter kwamen dat we de hele dag met grootlicht hadden gereden. En met de handrem er nog op. Dat waren gelukkig de opstartproblemen en we zijn gelukkig veilig aangekomen. 

Ik sta positief in het leven en heb een redelijk vrolijke inborst. Dat is hier en daar vast al opgevallen. 

Ik heb er zin in om mijn steentje bij te dragen aan abtWassenaar! 

 

Tot zover 'Even Voorstellen'.

Benieuwd naar de rest van ons team
Houdt onze berichtgeving in de gaten op de website en op LinkedIn

Dit bericht delen? Gebruik onderstaande share buttons.

Logo Ingenieursbureau abtWassenaar in Groningen

Boumaboulevard 680
9723 ZT  Groningen
Postbus 5176
9700 GD Groningen

Aanvullende informatie
abtWassenaar B.V.
BTW: NL006157270B01
KVK: 02037102

Contactgegevens


Ingenieursbureau abtWassenaar
- Inventief met techniek - 

(Je vindt ons tegenover Alfacollege en Jumbo Euroborg)

Nieuwsbrief


GPR 4.4. Gebouw Expert in huis

GPR 4.4. Gebouw Expert

LEED AP <BR>BD + C

LEED AP
BD + C

BREEAM NL DGBC

BREEAM NL DGBC

Kiwa gecertifieerd

Kiwa gecertifieerd

  • Lorem ipsum dolor sit amet.
  • Lorem ipsum dolor sit amet.
  • Lorem ipsum dolor sit amet.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.