- De ingenieurs van het Noorden - 

Google sterren review

Eerste paal - Zorgcentrum De Burcht Hoogezand en De Dilgt in Haren

08 mei 2019

ZINN heeft er zin in! Vandaag zijn we bij een bijzondere gebeurtenis: het vieren van de eerste paal; het startsein van de bouwstart van een nieuwe woontoren naast de De Burcht in Hoogezand. De woontoren huisvest 60 appartementen voor senioren.  Deze feestelijke handeling eerste paal nieuwbouw wordt door dhr. Jan Jakob Boersma, wethouder gemeente Midden-Groningen kracht bijgezet middels het planten van een boom.

Ook bij de Dilgt in Haren wordt vandaag het startsein gegeven voor de nieuwbouw van senioren appartementen. Ook deze bijzondere gebeurtenis wordt kracht bijgezet door dhr. Jan Jakob Boersma, wethouder gemeente Midden-Groningen.

Beschermd wonen in een eigen appartement, maar wel in een veilige omgeving met de zorg en allerlei faciliteiten dichtbij. Daar is veel vraag naar. Daarom bouwt ZINN aan moderne ouderenzorg, door naast de woonzorglocatie appartementen De Burcht in Hoogezand een nieuwe woontoren voor senioren te realiseren. Zinn bouwt ook in Haren (De Dilgt) aan nieuwe wooneenheden voor senioren.

Opdrachtgever voor beide projecten is ZINN.

Team4 Architecten, Adviesbureau Sijperda-Hardy en abtWassenaar zijn betrokken bij de nieuwbouwprojecten De Burcht in Hoogezand en De Dilgt in Haren.
Verder zijn betrokken partijen voor de Burcht o.a.: Aannemer Geveke Bouw en Ontwikkeling, waarbij de installaties E en W worden gedaan door Comfort Partners | TBI. 
De aannemer voor de Dilgt is Bouwgroep Dijkstra Draisma. De installaties E en W voor de Dilgt worden gedaan door Niemeijer installatietechniek. 

De nieuwbouw van de Burcht vertoont bouwkundig gezien erg veel gelijkenis met de bouw van Zorgcentrum de Dilgt in Haren.
Bij de Burcht gaat het om een gebouw met 8 lagen. De artist impression geeft een mooi beeld van hoe het eruit zal gaan zien.
Bij de Dilgt gaat het om drie gebouwen met 3,4 en 5 lagen.

We wensen alle betrokkenen en beide bouwteams veel succes!

 

 

 

Logo Ingenieursbureau abtWassenaar in Groningen

Boumaboulevard 680
9723 ZT  Groningen
Postbus 5176
9700 GD Groningen

Aanvullende informatie
abtWassenaar B.V.
BTW: NL006157270B01
KVK: 02037102

Contactgegevens


Ingenieursbureau abtWassenaar
- Inventief met techniek - 

(Je vindt ons tegenover Alfacollege en Jumbo Euroborg)

Nieuwsbrief


GPR 4.4. Gebouw Expert in huis

GPR 4.4. Gebouw Expert

LEED AP <BR>BD + C

LEED AP
BD + C

BREEAM NL DGBC

BREEAM NL DGBC

Kiwa gecertifieerd

Kiwa gecertifieerd

  • Lorem ipsum dolor sit amet.
  • Lorem ipsum dolor sit amet.
  • Lorem ipsum dolor sit amet.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.