- De ingenieurs van het Noorden - 

Google sterren review

De Kunstwerf en Jonas schitteren in het Jaarboek Architectuur

25 mei 2023

De Kunstwerf en Jonas schitteren in het Jaarboek Architectuur 2022-2023: Een mijlpaal voor de Nederlandse architectuur en Oosterhoff

BNA dubbele bekroning beste gebouw 2023
De Kunstwerf in Groningen, een opmerkelijke combinatie van architectuur, kunst, cultuur en duurzaamheid, siert de cover van het gerenommeerde Jaarboek Architectuur in Nederland 2022-2023. Dit prachtige project heeft niet alleen de prestigieuze titel van BNA Beste Gebouw van het Jaar 2023 in de categorie "stimulerende omgevingen" ontvangen, maar ook Jonas, een ander bijzonder project van ABT, onze zuster-werkmaatschappij binnen Oosterhoff, is geselecteerd voor het Jaarboek en maar liefst bekroond als BNA Beste Gebouw van het Jaar 2023. Wat een prestatie!

Innovatie en excellentie in de architectuur
Deze erkenning is een eerbetoon aan het innovatieve ontwerp, de gedurfde visie en het vakmanschap van alle betrokken partijen, waaronder getalenteerde architecten zoals Ard de Vries, Donna van Milligen Bielke voor de Kunstwerf en natuurlijk het ABT-team. Bij Oosterhoff en abtWassenaar is innovatie en excellentie van wezenlijk belang. Het behalen van erkenning voor projecten zoals De Kunstwerf en Jonas vergroot onze vastberadenheid om ook in toekomstige projecten uit te blinken.

Aanpassing van het aanbestedingsbeleid en focus op woningbouw
Het Jaarboek Architectuur benadrukt ook de noodzaak van een herziening van het aanbestedingsbeleid in Nederland om jonge architecten meer kansen te bieden. Het succesvolle Open Oproep-model in België wordt aangehaald als inspiratie. Daarnaast ligt de focus op woningbouw en de uitdaging om kwaliteit en duurzaamheid te waarborgen in deze snelgroeiende sector. Bij Oosterhoff en abtWassenaar ondersteunen we deze visie en zetten we ons in voor een inclusieve en duurzame woningbouwcultuur.

Samen streven naar innovatie en excellentie
Onze felicitaties aan alle betrokkenen bij De Kunstwerf en Jonas! Bij Oosterhoff en abtWassenaar geloven we sterk in het nastreven van innovatie en excellentie in de architectuur. Het behalen van erkenning voor projecten zoals De Kunstwerf en Jonas versterkt ons vertrouwen in onze capaciteiten en onze toewijding om de hoogste kwaliteitsstandaarden na te streven. Met deze erkenningen als stimulans kijken we vol vertrouwen uit naar de toekomstige projecten waar we aan mogen werken. We zetten ons in om de hoogste normen van kwaliteit en innovatie te handhaven en zo een blijvende positieve invloed uit te oefenen op de architectuurwereld.

Laten we deze mijlpalen vieren en samen bouwen aan een toekomst waarin innovatie, excellentie en duurzaamheid centraal staan. #innovatie #architectuur #duurzaamheid #ABT #Oosterhoff #abtWassenaar

Logo Ingenieursbureau abtWassenaar in Groningen

Boumaboulevard 680
9723 ZT  Groningen
Postbus 5176
9700 GD Groningen

Aanvullende informatie
abtWassenaar B.V.
BTW: NL006157270B01
KVK: 02037102

Contactgegevens


Ingenieursbureau abtWassenaar
- Inventief met techniek - 

(Je vindt ons tegenover Alfacollege en Jumbo Euroborg)

Nieuwsbrief


GPR 4.4. Gebouw Expert in huis

GPR 4.4. Gebouw Expert

LEED AP <BR>BD + C

LEED AP
BD + C

BREEAM NL DGBC

BREEAM NL DGBC

Kiwa gecertifieerd

Kiwa gecertifieerd

  • Lorem ipsum dolor sit amet.
  • Lorem ipsum dolor sit amet.
  • Lorem ipsum dolor sit amet.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.