- De ingenieurs van het Noorden - 

Google sterren review

Bouwen aan een duurzame toekomst met integrale projecten

01 maart 2023

Bij abtWassenaar zijn we altijd op zoek naar getalenteerde en gepassioneerde mensen die ons team willen komen versterken. Als constructief of installatietechnisch modelleur krijg je bij ons de kans om te werken aan unieke, uitdagende en integrale projecten. Ons nieuwe kantoor aan de Boumaboulevard in Groningen is hier het perfecte voorbeeld van. Met onze 'treinzitjes' als mooie overlegplekken, zijn we niet alleen duurzaam bezig door het gebruik van gerecyclede legeruniformen (plafonds en wanden), maar ook nog eens erg gezellig en efficiënt.

Onze focus op duurzaamheid gaat verder dan alleen ons kantoor. Bij ongeveer 75% van onze projecten speelt duurzaamheid een belangrijke rol. Of het nu gaat om het transformeren van bestaande gebouwen, het ontwerpen van slimme gebouwen of het hergebruik van materialen, wij dragen graag ons steentje bij aan een duurzame, circulaire en maatschappelijk verantwoorde toekomst. En daarbij is integrale kwaliteit voor ons een must.

Als jij graag wilt werken aan uitdagende projecten en onderdeel wilt zijn van een team van bouwfysici, constructeurs en installatieadviseurs, dan is abtWassenaar de juiste plek voor jou. En met onze elektrische fietsen en auto's zijn we ook nog eens actief bezig met de verduurzaming van ons transport.

We vinden het belangrijk om ons steentje bij te dragen aan de maatschappij en daarom zijn we ook betrokken bij verschillende MVO-projecten. Zo hebben we bijvoorbeeld Kindcentrum Wolfsbos, Kindcentrum Usquert, Kindcentrum Warffum, Integraal Educatief Kind Centrum Lichtenvoorde, Kindcentrum Qworzo Woldendorp en Energy Academy Europe in Groningen gerealiseerd. Deze projecten zijn niet alleen duurzaam, maar ook gericht op het welzijn van de gebruikers en de omgeving. Een mooi voorbeeld van ons MVO-beleid is onze betrokkenheid bij het Technasium in Haren, waar we al jarenlang les geven aan leerlingen. Door onze kennis en ervaring te delen, hopen we bij te dragen aan de ontwikkeling van jonge mensen en de bewustwording van duurzaamheid te vergroten.

Bij abtWassenaar krijg je de kans om je passie te laten bloeien en bij te dragen aan een betere toekomst. Of het nu gaat om vernieuwend hergebruik van materialen of om een bijdrage leveren aan de bewustwording van jonge kinderen door kennisoverdracht, bij ons ben je aan het juiste adres. Wacht niet langer en bekijk onze vacatures voor BIM modelleurs en engineers, zowel voor constructie als installatietechniek. Of neem direct contact op met Jaap (constructie) of Marcel (Installatie) om te ontdekken welke uitdagende projecten wij voor jou in petto hebben. Bij abtWassenaar geloven we dat we samen kunnen werken aan een betere toekomst.

 

 Direct naar de vacatures

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en belangrijke gebeurtenissen

Logo Ingenieursbureau abtWassenaar in Groningen
GPR 4.4. Gebouw Expert in huis
GPR 4.4. Gebouw Expert
Leed AP BD + C
Leed AP BD + C
Leed AP BD + C
BREEAM NL DGBC - Expert Nieuwbouw
BREEAM NL DGBC - Expert Nieuwbouw
BREEAM NL DGBC - Expert Nieuwbouw
KIWA gecertificeerd
KIWA gecertificeerd

Aanvullende informatie
abtWassenaar B.V.
BTW: NL006157270B01
KVK: 02037102

Contactgegevens


Ingenieursbureau abtWassenaar
- Inventief met techniek - 

Telefoon: +31 (0)50 534 7345
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website: www.abtwassenaar.nl
Adres:
Boumaboulevard 680
9723 ZT  Groningen

Postbus 5176
9700 GD Groningen

(Je vindt ons tegenover Alfacollege en Jumbo Euroborg)

  • Lorem ipsum dolor sit amet.
  • Lorem ipsum dolor sit amet.
  • Lorem ipsum dolor sit amet.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.