- De ingenieurs van het Noorden - 

Google sterren review

Eerste paal voor jongerenhuisvesting De Woldring

05 maart 2018

Op 5 maart jl. is de eerste paal voor jongerenhuisvesting De Woldring locatie geboord. De paal van ca. 33 meter werd in 44 minuten op diepte geboord, waarna deze werd afgestort. In totaal worden 430 palen geboord.

De Woldring Locatie is een nieuwbouwcomplex in Groningen, waarin 435 appartementen voor jongeren en commerciële ruimten op de begane grond worden gerealiseerd. Het gebouw is opgedeeld in 6 bouwblokken met een maximale hoogte van 50 meter.

Het doel van Woldring United B.V. is zoveel mogelijk woonruimte voor jongeren te realiseren. Woldring richt zich met dit object op laatstejaars studenten, starters op de arbeidsmarkt en jonge stellen. Het complex krijgt kwalitatief hoogwaardige appartementen. De woonruimte is gestoffeerd en in alle woonruimtes komt een luxe keuken en badkamer.

Marcel Riegman, directeur Woldring United BV: “Wij zijn blij dat na jaren voorbereiding het startsein is gegeven voor de bouw van de jongerenhuisvesting." De oude gebouwen zijn gesloopt en de grond is bouwrijp gemaakt. Hierdoor is het mogelijk om nu het startsein te geven voor de bouw. In maart 2018 gaan de eerste palen de grond in voor de nieuwbouw en de verwachting is dat het gebouw in juli 2019 wordt opgeleverd.

Naast hoogwaardige jongerenappartementen komen er verschillende commerciële ruimten. Tevens komt er voor de bewoners een fitnesscentrum. Ons hoofdkantoor wordt ook in het gebouw gevestigd. Het gebouw krijgt 15 bouwlagen en heeft een maximale hoogte van 50 meter. 

De woldring locatie

Logo Ingenieursbureau abtWassenaar in Groningen

Boumaboulevard 680
9723 ZT  Groningen
Postbus 5176
9700 GD Groningen

Aanvullende informatie
abtWassenaar B.V.
BTW: NL006157270B01
KVK: 02037102

Contactgegevens


Ingenieursbureau abtWassenaar
- Inventief met techniek - 

(Je vindt ons tegenover Alfacollege en Jumbo Euroborg)

Nieuwsbrief


GPR 4.4. Gebouw Expert in huis

GPR 4.4. Gebouw Expert

LEED AP <BR>BD + C

LEED AP
BD + C

BREEAM NL DGBC

BREEAM NL DGBC

Kiwa gecertifieerd

Kiwa gecertifieerd

  • Lorem ipsum dolor sit amet.
  • Lorem ipsum dolor sit amet.
  • Lorem ipsum dolor sit amet.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.